Det var noget sy realistisk at side der med 1,5 meter til en anden fyr, og få. Så nu blev min pik gnedet af Mias røv og patter, og Jespers af Lotte. Så gik Mia en meter fra Jesper, og Lotte fulgte efter, de stillede sig med ryggen til, Mia bukkede sig fremover og trak g-strengen ned. Og det var her det begyndte at blive rigtig spændene. Og Jesper siger at når de har brugt så mange penge på patter, så bør de også vises frem. Detaljer, skrevet af EL, visninger: 54767, min kone Lotte, ok jeg havde inviteret hendes veninde Mia og hendes fyr Jesper ti en rigtig traditionel og konservativ par middag. Det var monster frækt at. Nu er hverken Lotte eller Mia særlig snerpede, de kan trods deres 40 år stadig finde på at solbade topløse, som både Jesper og jeg kan lide at se på, da de holder sig godt. Så sad Jesper der i hver vores stol, iført T-shirt, boxer og ståpik, mens pigerne gav os en lapdance.

Rødovre pigerne escort i ålborg

Jesper og jeg sad i hver vores lænestol med åben mund og stirrede. Mia spurte nu Lotte om de skulle bytte igen, dette ville Lotte dog desværre ikke. Efter et øjeblik begyndte Lotte så at give mig et blowjob, og Mia tog Jespers pik i munden. For Lotte kom hen og satte sig på mit skød, med fronten mod mig, tog mine hænder, og førte dem til sine bryster, og lod mig ælte det bedste jeg havde lært. To dejlige trunter, kun i g-streng, og stive nipler. Men den aften var de to piger blevet enige om at tage meget små og nedringe kjoler. Da Mia og Jesper tog hjem, gik Lotte og jeg i seng, og havde en fantastisk gang sex, og jeg tænkte kun få gange på Mia, mens jeg tog min kone hårdt i doggystyle. Vi tog alle vores tøj på igen. De dansede meget tæt, og på et tidspunkt stod de og tog hinanden på brysterne. Da vi sad med vores koner og kærester ved vores sider og nød en øl, fortalte pigerne at de havde aftalt, at de skulle give os en lapdance, og at de ville være topløse, men at de gik hele vejen havde bestemt ikke været Lottes.

city swingerklub kvinde søger par

begyndte at gnide deres patter mod vores skød. Lotte dækkede et pænt bord, og Mia kom.1800. Fantastisk syn, Mia var helt glat, og Lotte havde en Brasilianer. Det varede dog ikke længe, da først Mia og så Lotte vendte sig med ryggen til os og lod bhen falde. Det begyndte at vise sig at det var Mia der førte an, og Lotte der fulgte efter. Det blev til foie gras, højreb, og hjemmelavede. Så fandt de på at vi skulle befries for vore jeans, de blev lynet op, og trukket. Så begyndte pigerne at kramme og viske sammen. Mia og Jesper har lige inviteret os til om tre uger.